Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Blogi użytkowników Przywitaj się z innymi Odpowiedz na: Przywitaj się z innymi

borowka
Uczestnik

Hejka! Jestem Kacper, choc wiekszosc mnie zna jako borowka lub mozliwe „ten pyskaty i wrogo nastawiony osobnik wobec kazdego” xD xD Coz, jestem w sumie bardzo mily, choc latwo mnie zirytowac, heh. Ciesze sie, ze jestem uzytkownikiem DOTSim i zycze powodzenia administratorom w nowych obowiazkach! 😉 Zeby strona stawala sie coraz lepsza i licze, ze w koncu bedzie mozliwa ponowna wspolpraca z STL.
No ale wracajac do tematu, kocham The Sims, zwlaszcza TS2, choc TS3 tak samo ubostwiam, bo pozwala mi na tworzenie domow moich marzen (jestem bardziej typem architekta w simsach). Sledze simowa spolecznosc od 2011 roku, czyli juz 7 lat.
Jestem studentem lingwistyki stosowanej jezykow angielskiego i niemieckiego w dziedzinach jak ekonomia i prawo oraz marketing na uniwersytecie Sorbonne Nouvelle w Paryzu. Aspiruje w przyszlosci do zostania tlumaczem przysieglym z jezyka francuskiego na jezyki angielski i niemiecki, pozniej ewentualnie na polski. W wolnym czasie, ucze sie jezyka hiszpanskiego oraz rosyjskiego (kocham jezyki obce <3 ), no i oczywiscie gram w Simsy!
Uwielbiam muzyke Pop, jestem ogromnym fanem Britney Spears i podziwiam ja za to, ze mimo ciezkich momentow, jakie miala w zyciu, nadal jest jedna z czolowych gwiazd muzyki. Z seriali, to nr 1 sa Przyjaciele, nr 2 to Kosci, ale nie gardze tez innymi jak Stranger Things, La Casa del Papel, American Horror Story, Riverdale, itp. 🙂
Peace for all of you! xD 😀 ^^

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋