Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Dodatki › Jaki dodatek lubicie najbardziej i dlaczego? › Odpowiedz na: Jaki dodatek lubicie najbardziej i dlaczego?
Całkiem nieźle wypadł dodatek „Przygoda w dżungli”. Widać, że główny motyw był inspirowany podróżani z TS3, co na pewno w moich oczach zaplusował, ale… No właśnie „ale”… MAŁO! Zwłaszcza, jak zobaczyło się mapę z tyloma miejscami. Byłam przekonana, że każde z nich to osobne miejsce na przeżycie jakiejś przygody, a ty 2 czy 3 to zwykłe skrzyżowanie :/ No i ta monotonia i niekonsekwentne mechanizmy pułapek :/ Miałam wielkie nadzieje, że to będzie mój ulubiony dodatek, jednak były one, jak widać, równie wielkie, co płonne :/
Tak więc ulubieńcem nadal zostaje „Witaj w pracy” z otwartymi karierami. W końcu coś się dzieje, mimo simów w szkole czy w pracy, ale nie 1/3 dnie na „speed-upie” i co kilkanaście minut czas na herbatę.
Nadal tylko jednego nie rozumiem, dlaczego weterynaż został sprowadzony do poziomu handlarza i kucharza, podczas gdy mechanizm działania tej, o zgrozo – bo nawet nie hobby, umiejętności jest zrobiony niemal dokładnie w ten sam sposób, co kariery lekarza/naukowca/policjanta? To pytanie chyba na zawsze pozostanie bez odpowiedzi ;-;