Strona Glówna › Fora › SPOŁECZNOŚĆ › Blogi użytkowników › Przywitaj się z innymi › Odpowiedz na: Przywitaj się z innymi
Yo!
Tutaj jestem Hiruko, jak i na wielu innych stronach, ale możecie mnie też znaleźć pod 666Elenixa (np. na Origin). Przyzwyczajona jestem również do tego, że przekręca się mój nick w bardziej (np. Hiroko) lub mniej (np. Yoko) podobne wersje.
Na co dzień jestem studenką Mikrobiologii. Ciekawy i spokojny kierunek, nigdy nie ma się wrażenia, że jest się samemu 😛
W wolnym czasie czytam (książki, mangi, webtoony, fanfiction, etc.), oglądam (filmy-Marvel, czasem coś innego, anime, kreskówki), wyszywam, szydełkuję, robię na drutach, trochę w robienie biżuterii się bawię, wychowuję kota, szukam dobrych piw regionalnych, czasami jeżdżę nad Jeziorsko, by odpocząć od miejsc=kiego syfu z gilem i amokiem, gram (w zasadzie tylkona komputerze, ale na telefonie też mam coś dla zabicia nudy, na konsoli tylko jeden Need for Speed, czasami też facetowi na nerwach). Lubię uczyć się języków, poza angielski i polskim udało mi się marnie opanować podstawy mówionego japońskiego (gorzej z kanji, którego naukę odkładałam tak długo, jak tylko się dało) oraz na poważnie podejść do norweskiego (z którym było podobnie jak z kanji).
Mam też kilka życiowych osiągnięć, jak zdanie złotej OJ, przejście przez sesję bez zakuwania, 12 piw i dalej idę prosto, czy też przyspawanie garnka do palnika podczas podgrzewania zupy (tak, po tym dostałam od chłopaka dożywotni zakaz używania kuchenki)…
Jak chcecie mnei bliżej poznać, to możecie mnie znaleź na Discordzie (Hiruko#6667) lub GG (13594750) 🙂