Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Blogi użytkowników Przywitaj się z innymi Odpowiedz na: Przywitaj się z innymi

Sassi
Uczestnik

Siema, Sul Sul, Cześć 🙂

Jestem Sandra i właśnie dzisiaj przeżyłam maturę pisemną z j. Polskiego 🙂
W przyszłości bardzo chciałabym studiować wzornictwo, hotelarstwo lub grafikę komputerową oczywiście jeśli wyjdę cało z pozostałych przedmiotów…
Cała moja przygoda z serią  The Sims zaczęła się od pierwszej części bez dodatków. Zainspirowała mnie nią moja kuzynka, która opowiadała że ciocia w to gra wiem troche pogmatwana historia xd
Ale postanowiłam zagrać w tą grę skoro można tam mieć domek i dzieci to super, skoro się okaże że kuzynka mnie okłamała to już się do niej nie odezwę. Choć to była podstawa najstarszej części simów nie rozczarowałam się. Po kilku latach kupiłam The sims 3 w trójkę grałam długo ale niestety mój były chłopak pożyczył ode mnie płytę, której nigdy już nie odzyskałam :(. Rok później w 2014 zobaczyłam że na platformie Origin można zdobyć grę The sims 2 pełna kolekcja zupełnie za darmo :).
Bardzo spodobała mi się dwójka i pykam w nią od czasu do czasu. Jednak teraz częściej gram w TS4 z dodatkiem Witaj w Pracy i Psy i Koty które też niedawno kupiłam na Origin <3
Papasiu <3

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋