Strona Glówna Fora INNE GRY The Sims Mobile Co sądzicie o The Sims Mobile? Odpowiedz na: Co sądzicie o The Sims Mobile?

Oskar
Uczestnik

@vince1994 @Ylaris Dostępność gry w sklepie nie zależy wyłącznie od wersji androida, ale też od specyfikacji urządzenia. Pobieranie z zewnętrznego źródła wcale nie jest takim złym pomysłem, właśnie w ten sposób grałem długi czas przed premierą. Żeby nie stracić progresu wystarczy, że nie będziecie odinstalowywać starej wersji, a instalowali na nią nową. System uznaje to jako aktualizację tym samym nie usuwając zebranych danych.

Jeżeli chodzi o samą grę to spodziewałem się czegoś lepszego. Posiada wiele błędów, a rozgrywka ,,online” jest strasznie uboga. Irytuje brak pór dnia, kolejki czynności i podstawowych potrzeb. Wydarzenia specjalne może i posiadają fajne nagrody, ale są po prostu nudne. Żeby tyle nie narzekać, podoba mi się system historii i w miarę ciekawe kariery. Zobaczymy jak to będzie z upływem kolejnych aktualizacji, może otwarcie nowej lokalizacji na mapie będzie czymś przełomowym. Na chwilę obecną wchodzę raz na jakiś czas, ale nie widzę sensu zostawać na dłużej.

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋