Strona Glówna › Fora › INNE GRY › Starsze gry The Sims › Twoja opinia o The Sims 3? › Odpowiedz na: Twoja opinia o The Sims 3?
Powiedziałabym, że nie tyle zabugowanej co źle zoptymalizowanej. To wywoływało masakryczne ściny. Chociaż bugi by sie znalazły, ale to w każdej grze. Jak chodzi o rozgrywke to spoko, ale CAS? Nie dość, że się zacina jak… to każdy sim wygląda niczym ziemniak, niewiele różni simów od siebie… Osobiście to mnie odpychało od gry bardzo. Nie podobały mi się też strasznie wampiry w TS3, które są moją ulubioną rasą. Niby były dwa razy dodane (Po zmroku; Nie z tego świata), a jednak wciąż niczym się od siebie nie różniły i mało rozgrywki zmieniły. Chyba, że świecące oczy, „bieg”, który był rozmazaniem animacji i raz na jakiś czas ugryzienie innego sima to takie urozmaicenie gry. Jak chodzi o moje upodobania rozgrywki i obracanie się właśnie wśród tej rasy to nie mogłam oddać maksymalnie wodzy kreatywności, bo nic sie nimi nie dało zrobić 😀 Acz za system gwiazd i popularności mogę nawet uszanować. Bridgeport jest moim ulubionym miastem z TS3 i wciąż wspominam jak sim się blokował w windach XDDD