Strona Glówna › Fora › INNE GRY › Starsze gry The Sims › Twoja opinia o The Sims 3? › Odpowiedz na: Twoja opinia o The Sims 3?
The Sims 3 dostarcza mi bardzo dużo rozgrywki. Do dziś gram w tę część i co chwila mnie zaskakuje (np. 2 dni temu sąsiad mojego Sima wreszcie znalazł swoją drugą połówkę).
Jeśli chodzi o grafikę Trójki, to ujdzie. Jednak czwórkowa bardziej mnie się podoba. W Trójce podoba mnie się trawa i zachody słońca są ładne – Sunset Valley 😉
Bugi, lagi – kiedyś pisałem, że mój najdłuższy lag trwał w tej grze 4 sekundy (jakoś tak), do tej pory nie miałem dłuższego laga. Co do bugów, to ostatnio dziki koń wbiegł w drzewo i nie mógł się ruszyć, ale 3 simowe dni później już się uwolnił.
Dodatki do tej serii są bardzo rozbudowane – w końcu to dodatki, a nie rozdrobnione dodatki, czy podzielone dodatki. I pomyśleć, że jeszcze nie byłem moim Simem w Shang Simla…dużo jeszcze do odkrycia przede mną 😉
CAS krótko mnie się wczytuje, to już dłużej ja kombinuję „który by tu styl wybrać”.
Podsumowując w Trójkę gra mnie się bardzo przyjemnie. Obecnie wykreowała mnie się nowa historia bez mojej ingerencji, o której już tutaj na forum gdzieś pisałem. A co będzie dalej…czas pokaże 😉