Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Porozmawiajmy o grze › Czy są zbędne akcesoria/dodatki/pakiety w TS4? › Odpowiedz na: Czy są zbędne akcesoria/dodatki/pakiety w TS4?
6 maja 2018 o 12:49
Uczestnik
Zbędnych rozszerzeń w TS4 jest od groma. I można by o tym gadać godzinami. Jeśli miałbym wymienić, które moim zdaniem są niepotrzebne to byłyby to:
- Wytworne Przyjęcie – mogłoby na spokojnie znaleźć się w Po Zmroku
- Upiorności – pomimo że, gdy zobaczyłem po raz pierwszy zwiastun jarałem się jak małe dziecko, to powinno to być w Porach Roku
- Zabawa na Podwórku – powinny być albo w Pokoleniach, albo w Porach Roku
- Pokój Dzieciaków oraz Małe Dzieci – powinny być w Pokoleniach
- Wielkie Pranie – o ile meble są nawet ciekawe, tak sama pralka powinna wejść w aktualizacji ew. w Studenckim Życiu
- Mój Pierwszy Zwierzak – o tych akcesoriach nie trzeba nawet się wypowiadać, bo wszystko już dawno zostało powiedziane, powinny być w Zwiarzakach/Psy i Koty
- Zjedzmy na Mieście – powinny być częścią Witaj w Pracy
- Ucieczka w Plener i Przygoda w Dżungli – powinny być jednym rozszerzeniem, ew. częścią Podróży
- Być Rodzicem – pomimo że, są jednym z najlepszych rozszerzeń do TS4, wraz z MD i PD powinny być częścią składową Pokoleń
- Wampiry – moje ulubione rozszerzenie do TS4, jednakże sama rasa powinna być częścią dodatku, a nie wyodrębnionym pakietem rozgrywki
Jak widać z większości rozszerzeń da się zrobić sensowne dodatki. I to że jest to wszystko tak rozdrobnione, tylko pokazuje pazerność EA. Może gdyby tak nie robili, ludzie nie narzekaliby, aż tak na tą generację.