Strona Glówna Fora THE SIMS 4 Dodatki Co sądzicie o The Sims 4 Psy i koty? Odpowiedz na: Co sądzicie o The Sims 4 Psy i koty?

Milah.
Uczestnik

Gusty są różne i nie ma co się dziwić.
Dla niektórych w The Sims 3 konie były czymś w rodzaju gwiazdki z nieba. Jazda konna to coś fajnego, owszem. Osobiście jednak prawie nigdy nie miałam w grze do czynienia z końmi. Tu pies, tu kot, tu koń. Otwierając okno w domu nie widzę na moim podwórku stadniny czy jak to określić.
W The Sims 4 mamy Psy i koty. Dwójka czworonogów, które goszczą w większości domów. Nie ma koni. Dla mnie to dobrze, bo zwierzaki w TS4 są bardzo wymagające, co rusz domagają się pieszczot, a mając jakąś tam rodzinę, pracując, doskonaląc swoje umiejętności, utrzymując kontakty z bliskimi, biorąc udziały w festiwalach etc to tak na serio nie mam wiele czasu dla tych zwierzaków tyle, ile powinnam. A do tego dodajmy konie… ciężko to widzę.
Ogólnie to dodatek mi się bardzo podoba. Dostajemy nowe miasto, mamy nawet targ rybny, gdzie możemy dostać świeże ryby. Mamy bezdomne zwierzęta, od których aż się robi na każdym kroku. Psy i koty z przeróżnymi charakterami, a do tego klinika weterynaryjna!
Małym niedociągnięciem uważam to, że to wszystko widujemy tylko w Brindlenton Bay. Nie widzę nigdzie zwierzaków w innych miastach. Wielka szkoda, że tylko tam można je spotkać. Chyba, że sama dodam Ćwirom czy innym ludziom psa czy kota – wtedy o dziwo mam jakiś cień szansy je zobaczyć w rozgrywce. 😉

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋