Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Porozmawiajmy o grze › Jaką rodzinką obecnie grasz w The Sims 4? › Odpowiedz na: Jaką rodzinką obecnie grasz w The Sims 4?
Obecnie gram drugim pokoleniem rodzinki Sweetie-Wayland. Są to Julian Wayland i jego wybranka Ela Blue-Chicken. 
(teraz przejęła jego nazwisko, już po ślubie). Ich historia jest ciekawa (a dokładnie jego rodziców), ponieważ jak to sobie wymyśliłam, Julian jest synem Wery Sweetie, która kiedyś należała do dworu Faerie, ale zakochała się w Jace’u Waylandzie, który był Nocnym Łowcą. Para chcąc się ukryć zamieszkała w Windenburgu, a gdy na świecie zapanował pokój przenieśli się do Wierzbowej Zatoczki. Yup, inspirowałam się Darami Anioła.

(nie zachował mi się screen, ponieważ mój pendrive dostał kręćka i mi prawie wszystkie zdjęcia usunął. ale na messengerze znalazłam to, jak pochwaliłam się bratu, że Maxis dodał moją rodzinkę do polubionych jak wyszła aktualizacja z szukaniem cukrowych czaszek 😉 Wera i Jace )
Cechą charakterystyczną Juliana są odstające elfie uszy (objawiły się tym, że odziedziczył je po rodzince Wery – dokładnie po dziadku). Po za tym fun fact – Ela jest córką Simki, która jest na awatarze u @Pquest (serdecznie pozdrawiam haha)

(tu Wera i Sylwia Blue-Chicken. Musiały się poznać, w końcu ich dzieci są razem!)
Ok, ale wracając: Julek i Ela wychowali się na tym samym osiedlu, spędzając wspólnie czas wraz z Harrym, starszym bratem Juliana. Jednak pomiędzy tą dwójką nawiązała się głębsza więź i tak oto są razem.
Obecnie też gram w The Sims 3 i tam mam jak na razie samą simeczkę, która prowadzi własny ogród na przedmieściach Sunset Valley 🙂