Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Blogi użytkowników Przywitaj się z innymi Odpowiedz na: Przywitaj się z innymi

GuruGnap98
Uczestnik

Ahoj!

Mam na imię Mateusz i mieszkam na Pomorzu Zachodnim. W sierpniu kończy się mój słodki teenage dream, gdyż będę mieć 20 lat… I trochę mnie to boli… Kocham gry komputerowe, potrafię siedzieć i grać na kompie nawet po 12h… Tak wiem, to się leczy xD Przygodę z The Sims zacząłem kiedy miałem 6 lat i trwa do dzisiaj. Myślę, że to właśnie The Sims rozbudziło we mnie miłość do architektury wnętrz, jak i budowlanej. Przez rok byłem nawet na architekturze krajobrazu, lecz niestety szkoła w której byłem była bardzo źle zarządzana i postanowiłem z niej uciec, a szkoda, bo kierunek jest nawet ciekawy. Jestem miłośnikiem zwierząt, nie wyobrażam sobie życia bez nich. Jak byłem mały to gdzieś usłyszałem, że kiedy zwierze nie posiada obróżki to oznacza, że jest bezdomne. Potrafiłem się wtedy pytać mamy, czy ten pies, albo kot ma dom, bo widziałem, że nie miał obróżki. To właśnie ze zwierzętami planuję moją przyszłość.

Jeżeli lubisz dyskutować na różne tematy, albo chcesz pograć, to możesz mnie znaleźć na: steam’ie, origin’ie oraz LoL’u pod nickiem: GuruGnap98

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋