Strona Glówna Fora THE SIMS 4 Akcesoria Najgorsze akcesoria do TS4 Odpowiedz na: Najgorsze akcesoria do TS4

GuruGnap98
Uczestnik

Oto moja lista:

1. „Mój pierwszy zwierzak”- do tego brakuje słów, bo jest to DLC, do DLC…
  2. „Wytworne przyjęcie”- pierwsze akcesoria do TS4 i jednocześnie najbardziej ubogie. Tylko 12 obiektów w trybie budowania, niezbyt ładne ubrania oraz brak dodatkowej imprezy, a na tym się opierają akcesoria.
  3. „Romantyczny ogród”- ja osobiście nie wykorzystuje tych akcesoriów. Na dodatek chciałbym tam trochę więcej roślin, bo w końcu taka tematyka.
  4. „Fitness”- robiąc osobne akcesoria o tematyce sportowej, myślałem, że twórcy bardziej zaszaleją, bo mieli pole do popisu. Brakuje mi jakiś opasek do mierzenia tętna, charakterystycznych opasek na czoło i ręce, oraz jakiś bardziej normalnych ubrań na siłownię, a nie jakaś koszulka z bolerkiem…
  5. „Wielkie pranie”- może najgorsze nie są, ale gdy mamy specjalnie akcesoria o pralkach, to oznacza, że nie pojawią się one w innych rozszerzeniach, więc do końca serii zostaliśmy z jedną pralką i suszarką.

Dla mnie zawartość akcesoriów powinna się znajdować w jakimś dodatku, czy pakiecie rozgrywki. Lecz to są moje marzenia, które niestety się nie spełnią.

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋