Strona Glówna Fora THE SIMS 4 Akcesoria Najgorsze akcesoria do TS4 Odpowiedz na: Najgorsze akcesoria do TS4

Pixeel
Uczestnik

Dla mnie 5 najsłabszych to:

• Mój pierwszy zwierzak – meble wycięte z dodatku, strojów zwierzakom nie zakładam, gryzonie są zrobione beznadziejnie, rozszerzenie do rozszerzenia
  • Małe Dzieci – mogło to dojść w aktualizacji, mogło to dojść w Być Rodzicem, meble nie są ciekawe, urządzanie imprezy dla małych dzieci gdy nawet nie pojawiają się  one na świecie?
  • Fitness – meble w stylu Dnia w Spa, ścianka wspinaczkowa to ostatnia rzecz, którą chciałbym zobaczyć w tych akcesoriach, ćwiczenia przed telewizorem to po prostu skopiowane animacje z podstawki i Spotkajmy Się
  • Perfekcyjne Patio – zliczając meble i ubrania jest to pakiet dodający najmniej obiektów, wanny z hydromasażem nigdy w simsach nie używałem, więc nie ma tam nic ciekawego dla mnie
  • Upiorności – choć nie są najgorsze, to jest to tak na prawdę wycięte święto z Pór Roku, tak jak gryzonie ze Zwierzaków, wyprawianie Haloween bez pór roku jest trochę bez sensu

Reszta akcesoriów jest całkiem spoko, każde z nich posiada coś, co mi się podoba i lubię używać w grze 🙂

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋