Strona Glówna › Fora › INNE GRY › Starsze gry The Sims › Ulubiona okolica z The Sims 3 › Odpowiedz na: Ulubiona okolica z The Sims 3
Moja ulubiona okolica z The Sims 3 to Isla Paradiso. Niestety strasznie ciężko się tam gra przez lagi i bagi :(. Lubie bardzo jego klimat tropików jest jak dla mnie przepiękne :). W prawdziwym życiu zawsze chciałam pojechać w takie miejsce. Można tam też robić rzeczy których w innych miastach się nie da (albo trzeba samemu je ustawić), można odkrywać wyspy, nurkować i prowadzić lub odwiedzać kurorty.
Bardzo lubię też Sunset Valley jest ono bardzo ładne, podoba mi się ustawienie tam parcel i mam też do niego sentyment.
W sumie to lubiłam też Oasis Landing :). Chociaż moi simowie tam nie mieszkali. Podoba mi się to, że jest nowoczesne, jest tam inaczej niż w innych miastach. Miasto wygląda bardzo fajnie i są tam dostępne specjalne opcje, które można wykonywać w tym mieście. Może też być Utopijne lub Dystopijne. Są w nim też specjalne wyzwania.
Lubie jeszcze Monte Vista za klimat i to, że wygląda inaczej. Jest nawiązaniem do Włoch i wyszło twórcom naprawdę dobrze. Są tam też pizzerie i ogólnie mi się podoba.