Strona Glówna › Fora › SPOŁECZNOŚĆ › Galeria dzieł › Budowa OliVera › Odpowiedz na: Budowa OliVera
[ 3 – Restauracja Królewska – Wewnątrz cz. 2]
Tak! W końcu! Udało mi się ukończyć restaurację! I wygląda lepiej niż oczekiwałem! Chciałem po królewsku i jest! Naprawdę jestem zadowolony z tej restauracji! Zaczynając od kuchni – dodałem tam kilka szpargałów, półek bez, których nie była by to kuchnia m.in lista, menu, pudełka, garnki itp;. Sala! Jest z niej najbardziej zadowolony! Wszystko co chciałem jest i się zmieściło mimo nie dużego terenu jaki miałem do zagospodarowania. Jest bardzo królewska – złote żyrandole, krzesła, obrazy dawnych królów i dam dworu, barek i akwarium. W tym małym pomieszczeniu ledwie nie zauważalnym jest mini-kanciapa kelnerów. Nie miałem kompletnie pomysłu gdzie to umieścić bo pierwszy raz budowałem restaurację, lecz mniej więcej ogarniałem gdzie co ustawić. Z powodu, że miałem pomieszczenie do którego nawet toaleta by się nie zmieściła postawiłem tam 2 stanowiska – bo czemu nie? Całe piętro poświęciłem toaletom – są proste i nie zbyt chciałem, żeby wyglądały królewsko jak piętro niżej. Tak, tak w toalecie męskiej są pisuary! Nie chcę niczego reklamować, więc podam wam odcinek w którym opisie znajdziecie do pobrania ten pisuar. Jak można zauważyć w toaletach i kuchni są takie małe lampki są też z modów tylko na złość nie mogę znaleźć linku, można je zastąpić innym, a użyłem je, bo z nimi o wiele łatwiej mi się buduję. Napisałem się, ale proszę bardzo zdjęcia z wewnątrz:
[PS: Zdjęć z toalet nie ma, ponieważ nie ma tam nic specjalnego – można je zobaczyć z zdjęcia z góry oraz ta pani co stoi przed restauracją to jest właścicielka restauracji – Magda Piętka]