Strona Glówna Fora INNE GRY Starsze gry The Sims Twoja opinia o The Sims 2 Odpowiedz na: Twoja opinia o The Sims 2

Pixeel
Uczestnik

Dwójka posiada najwięcej szczegółów ze wszystkich części The Sims. Razem z dodatkami dostajemny mnóstwo interakcji z simami, wiele zabaw w stylu Gra w Zośkę, różne powitania itp.

Podoba mi się zajmowanie małymi dziećmi o wiele bardziej niż w trójce i czwórce.

Lubię takie szczegóły jak obrazek Belli na kartonie mleka. W tej części zostaje ona porwana przez kosmitów, a na kartonach od mleka w Ameryce dawało się kiedyś czasem zdjęcia zaginionych osób.

Poza tym rzeczy w stylu spotkanie z dyrektorem, gdy chcemy by dziecko poszło do prywatnej szkoły, pojawianie się Świętego Mikołaja, Nowego i Starego Roku, Pingwinów, ukryte parcele z legendami do odkrycia, uzupełnianie zapasów w lodówce (przyjeżdża wtedy specjalny samochód z jedzeniem), animacje wsiadania do samochodu, możliwość budowania domów wielorodzinnych, mnóstwo specjalnych NPCów np Pani Zadecka lub Ninja, działające restauracje, lepiej zrobione studia (przynajmniej dla mnie), te pioruny które pojawiają się przy relacjach, kupowanie ubrań jak w prawdziwym świecie, dobrze działające sklepy, możliwość prowadzenia sklepu na parceli domowej…

Ogólnie nie grałem dosyć dawno, więc pewnie pozapominałem wiele rzeczy, ale zdecydowanie dwójka najwięcej rzeczy, które nadają jej fajnego klimatu.

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋