Strona Glówna Fora THE SIMS 4 Porozmawiajmy o grze Jak wyobrażasz sobie The Sims 5? Odpowiedz na: Jak wyobrażasz sobie The Sims 5?

Milah.
Uczestnik

Ilekroć słyszałam, że powstaje nowa seria The Sims zastanawiałam się nad tym, co twórcy zrobią. A to zagadka nie mała. 🙂

Gdyby tak w piątej generacji Simsów połączyli wszystkie najlepsze elementy z poprzednich serii byłabym wniebowzięta. Podejrzewam, że rozbiliby to na wiele rozszerzeń, ale chyba by mi to nie przeszkadzało, jeśli przykładowo:
– wróciłoby Abrakadabrowo z The Sims
Ach te pojedynki na scenach! Te wyzwania!
– a może i nawet bycie Gwiazdą?
Było to bądź co bądź jedno z najtrudniejszych wyzwań, by stać się kimś sławnym w tym świecie haha.
– prowadzenie własnego biznesu tak jak w The Sims 2
O niczym innym nie marzę jak o powrocie tamtych możliwości wciskania wszystkiego innym ludziom.
– otwarty świat z The Sims 3
Czy to nie było cudowne? Fakt, to, co mamy w The Sims 4 nie jest aż takie złe, możemy udać się w miarę daleko od naszego aktualnego pobytu, ale to wciąż nie jest to.
– możliwość kształtowania terenu
– możliwość ustawiania działek budowlanych samemu
Oj tego mi brakuje, nie przepadam za ograniczoną ilością działek/domów w The Sims 4.
– palety kolorów/tekstur
– kino/spa z The Sims 3
Fajnie było wysłać Sima na cały dzień gdziekolwiek, byle jak najdalej i na jak najdłużej. 🙂
– emocje z The Sims 4
Co by nie było, lubię je. Można by to było dopracować, ale jest okej.

Oczywiście to są tylko przykłady. 🙂
Fajnie byłoby móc ustalić wzrost Sima – skoro możemy ustawić długość stóp i wagę, to czemu nie wzrost?

I tak dalej, i dalej… a Wy co myślicie? 🙂

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋