Strona Glówna Fora INNE GRY Starsze gry The Sims Ulubiona seria The Sims Odpowiedz na: Ulubiona seria The Sims

Hiruko
Uczestnik

Zdecydowanie najlepsza jest trzecia część. Może i ma dłuższe ekrany ładowania, ale można przecie ten czas wykorzystać – to nie stawianie windowsa 10 😛 Lagów u mnie nie było, bug może jedne lub dwa… Może, bo nie pamiętam żadnego. Czwórka jest z dwójką na drugim miejscu, na trzecie wrzucam historie (wszystkie) wraz ze średniowiecznymi simsami.

Czwórka moim zdaniem jest zdyt odrealniona od codzienności, żeby była najlepszą w serii gier symulujących życie + łatwo ją wymaksować, nbo może poza 100 pokoleń w jednej rodzinie. Co do szczegółowej mojej opinii na ten temat, kiedyś się rozpisywałam, teraz już mi się nie chce.

Dwójka z kolei miała pewne braki, które trójka pięknie uzupełniła oraz poszerzyła możliwości dwójeczki, więc werdykt chyba prosty do odgadnięcia.

W pierwszą serię niestety nie miałam okazji zagrać i teraz kombinuję, jak ten przysłowiowy koń pod górę, żeby móc uczciwie poznać grę, ale chyba pozytywnego wyniku tych starań się nie doczekam, póki nie znajdę kogoś z łódzkiej lub warckiej gminy województwa łódzkiego ;-;

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋