Strona Glówna Fora INNE GRY Starsze gry The Sims Czy gracie w starsze generacje? Odpowiedz na: Czy gracie w starsze generacje?

Cold
Uczestnik

@vince1994 Nie powinieneś przejmować się tym, czy ktoś Cię wyśmieje. Ważne, że wiesz co Ci sprawia przyjemność, co lubisz, a czego nie.

Ja np. mam stary telefon, nie mam smartfona i nie przejmuję się tym, czy ktoś mnie z tego powodu wyśmieje, bo wiem, że smartfon nie jest mi potrzebny, a najwidoczniej osoba, która mnie wyśmiewa o tym nie wie. Poza tym, to gorzej świadczy o tej osobie – wyśmiewać kogoś z powodu braku smartfona? Z resztą po co mi on? Bo ma bajery? Mnie telefon jest potrzebny tylko do kontaktu i do słuchania muzyki.

Ja gram w stare gry i nie wstydzę się tego, bo nie ma czego. Taki mam gust, a o gustach się nie dyskutuje. Lubię stare gry i nikt mi nie zabroni w nie grać. Lubię stare filmy i nikt mi nie zabroni ich oglądać.

W szkole jak to w szkole zawsze znajdą się osoby, które się śmieją, ale świadczy to o ich niedojrzałości. Infantylizm niestety coraz bardziej bierze górę w dzisiejszych czasach.

Podsumowując: Graj w co chcesz, czuj się sobą i nie przejmuj się, że ktoś Cię wyśmieje. W życiu są ważniejsze sprawy niż przejmowanie się takim czymś 😉

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋