Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Porozmawiajmy o grze › Jacy zazwyczaj są Twoi Simowie? ? › Odpowiedz na: Jacy zazwyczaj są Twoi Simowie? ?
Przez @mery1313 właśnie sobie uświadomiłam, że ja mam odwrotnie – Sima o blond włosach jeszcze nie stworzyłam 😀 Wybieram najczęściej czarne i rude włosy, a oczy są albo fioletowe, albo mocno zielone.
Z cechami zaczęłam eksperymentować i dopieram Simom takie, po które wcześniej nie sięgałam. Jednak pierwszej Simce nadałam cechy, które najbardziej odzwierciedlały mój charakter (mimo że z wyglądu wcale mnie nie przypominała), a jej partnerowi wybrałam „idealne” cechy 😀 Większość moich Simów siedzi w komputerach – czy jako programista, czy gwiazda internetów, na drugim miejscu są Simowie-artyści: jak nie muzycy, to malarze, ale jakiś kucharz też się znajdzie. Teraz, podobnie jak przy cechach, staram do każdej kariery jakiegoś Sima wcisnąć, żeby zdobyć osiągnięcia w grze.
Styl ubierania dostosowuję do charakteru postaci, jednak pierwsza Simka ubiera się w to, co sama bym założyła (pomimo tego że nadal nie wygląda jak ja 😛 ), a jej partner chodzi w tym, w czym widziałabym mojego partnera.
Podsumowując – teraz staram się o różnych Simów, sięgając po cechy i kariery, o których wcześniej nie myślałam, choć nadal są to czarnowłosi lub rudowłosi Simowie o zielonych lub fioletowych oczach. A moi „Adam i Ewa” mają albo moje, albo idealne dla mnie cechy i zwyczaje.