Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Porozmawiajmy o grze › Gracie wielopokoleniowymi rodzinkami? › Odpowiedz na: Gracie wielopokoleniowymi rodzinkami?
@Pquest – ja sobie robię „sentymentalne ściany” – rodziców w podróży, jeszcze zanim zaczną myśleć o ożenku, zdjęcia ze ślubu, niemowlęcych pociech, ich kolejne etapy życia (więc każdy Sim szybko uczy się umiejętności fotografowania), ich zdjęcia z sympatiami, ich zdjęcia ze ślubu, zdjęcia wnuków… ściana się kończy, a ja się wkurzam, że nie ma ramek elektronicznych jak z TS3, albo albumu jak z TS1. Do prawnuków jeszcze nie dotarłam, ale teraz się zastanawiam, czy nie zrobić jakiegoś osobnego muzeum mojej głównej rodziny – i tam wstawiać zdjęcia, zdobycze (np. kolekcjonerskie, albo co lepsze obrazy/zdjęcia), tylko pytanie, czy tak się będzie dało… A przynajmniej w domu byłoby luźniej 😀
Brakuje mi przy tym jakiegoś połączenia zdjęć, które się robi za pomocą „C” i tych, które Simowie robią, bo jak masz jednego Sima w rodzinie, to ciężko zrobić ślubną sesję fotograficzną na pamiątkę.