Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Dodatki › Co sądzicie o The Sims 4 Psy i koty? › Odpowiedz na: Co sądzicie o The Sims 4 Psy i koty?
Jestem z niego bardzo zadowolona. Był długo wyczekiwany i okazał się być zaskakująco dobry, wręcz wybitnie dopracowany. Fakt, że do dodatku dostaliśmy akcesoria jest śmieszny, ale gra bez tych akcesoriów wcale nie traci.
Koty i Psy są po prostu urocze. Za każdym razem kiedy tworzę kota w Stwórz Zwierzaka to mam ochotę wyciągnąć rękę do ekranu i pogłaskać tegoż kociaka. Samo narzędzie tworzenia jest innowacyjne i stemplowanie czy też kolorowanie futerka nie jest trudne i sprawia wiele przyjemności.
Nowa okolica jaką dostajemy jest ogromna i malownicza. Lubię mieszkać w Brindleton Bay, jest tam spoko miejsc do odkrycia ze zwierzakami oraz mnóstwo bezdomnych przybłęd, które chciałoby się ze sobą wziąć do simowego domu.
Ogólnie rzecz biorąc jestem z dodatku bardzo zadowolona. Wprowadza kilka znaczących nowości, a już na pewno baardzo urozmaica życia naszych simów. Nie odczuwam jakoś dotkliwie braku koni czy małych zwierzaków więc i tak jest na plus 😀