Strona Glówna Fora THE SIMS 4 Porozmawiajmy o grze Nowa rasa w grze – pomysły Odpowiedz na: Nowa rasa w grze – pomysły

Hiruko
Uczestnik

Zawsze miałam słabość do ras humanoidalnych, jednak nie powstałych w wyniku np. jakiejś mutacji, tylko tych, które wyewoluowały z innych organizmów żywych/zwierząt, a nie z małp. To jednak za bardzo by zakrawało o wilkołaki, które pewnie kiedyś się pojawią.

Zamiast jednak brać się za coś nowego, to mogliby ogarnąć simorośle. Trochę mnie denerwuje, jak je zrobili w TS4, bo nie tylko są tylko czasowo ograniczoną przemianą, to jeszcze zwykłą zrzyną ze starych wersji. Mogliby je trochę bardziej „uroślinnić” :/ Albo chociaż dzieci poczęte przez 2 simorośle mogłyby być już simoroślami na stałe – taki „boost” rasowy, jak u „czystej krwi” wampirzych dzieci z TS3 (w TS2/4 nie testowałam tego).

No i to, o czym wspomniałam i ja, i ty @Zabójczy Naleśnik XD , czyli dodać wróżki/czarownice/wilkołaki (zombie sobie darujmy, mogłyby być dodatkowym zjawiskiem pogodowym przy TS4CPR+Upiorności). Nie miałabym nawet nic przeciwko, gdyby były osobnymi pakietami, oczywiścia tak długo, jak długo byłyby zrobione porządnie (tj. Wampirzy pakiet).

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋