Strona Glówna › Fora › INNE GRY › Starsze gry The Sims › Ulubiony dodatek do The Sims 2? › Odpowiedz na: Ulubiony dodatek do The Sims 2?
Mój top 3:
3. Osiedlowe życie – kocham apartamenty i trochę szkoda, że w 4 tak nie działają (brak ekranów ladowania przy odwiedzaniu sąsiadów). Poza tym mnóstwo nowych obiektów np. skladane łóżko, place zabaw.
2. Podróże – cudowne 3 miejscówki do odwiedzania. Moją ulubioną była oczywiście wyspa, na której spędzałam rodzinne wakacje lub podróże poślubne. Fajnie były pamiątki, kąpiele w oceanie, możliwość nauczenia się miejscowych powitań i tańców. Ciekawe były też 3 tajne parcele. Brakuje mi takich wakacji w TS4, chociaż przyznaję, że dżungla daje radę.
1. Cztery Pory Roku – mój pierwszy dodatek. Pamiętam do dziś jak cudownie było odkrywać możliwości pór roku. Zaśnieżona okolica albo spadające liście… Ogrodnictwo i rangi miały swój urok. Możliwość robienia soków, nowe stroje, opalanie się, lepienie bałwanów… długo by wymieniać. Pory roku wprowadziły urok i realizm do gry i mam nadzieję, że w 4 będzie tak samo. Chociaż nie warto się nastawiac, bo można się rozczarować 😉