Strona Glówna Fora THE SIMS 4 Pakiety rozgrywki Jaki pakiet rozgrywki jest Waszym ulubionym? Odpowiedz na: Jaki pakiet rozgrywki jest Waszym ulubionym?

SimPaulina
Uczestnik

Lubię wszystkie po trochu, chociaż nie mam jeszcze Dnia w spa i Wampirów. Któryś z nich chcę sobie zafundować po wypłacie, ale jeszcze nie zdecydowałam. Wampiry chciałabym bardziej ze względu na akcesoria z pakietu, bo nie przepadam za postaciami nadnaturalnymi.

Z tych które mam najbardziej lubię Być rodzicem, bo wprowadza dużo do CAS, nowe meble, nowe interakcje i czyni rozgrywkę trochę bardziej realistyczną. A pozostałe:

Zjedzmy na mieście – lubię za możliwość wyjścia do restauracji, nowe potrawy i trochę ubrań w CASie. Przede wszystkim jednak cieszy mnie to, że dzięki temu pakietowi jest w końcu gdzie pójść na randkę.

Ucieczka w plener – urokliwa miejscówka, nowe aktywności. Najbardziej lubię ogniska i namioty. Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć Kaskady w innych porach roku (swoją drogą ciekawi mnie czy będzie można zbudować igloo).

Przygoda w dżungli – jest wciągająca, świetny CAS, nowe meble, ciekawe aspiracje. Bardzo mi się podoba, takiego czegoś jeszcze w serii nie było.

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋