Strona Glówna Fora THE SIMS 4 Akcesoria Najgorsze akcesoria do TS4 Odpowiedz na: Najgorsze akcesoria do TS4

SimPaulina
Uczestnik

1. Mój pierwszy zwierzak – to było złe zagranie ze strony EA, mam nadzieję, że już tego nie powtórzą. Wycięta część z dodatku, jeszcze bym zrozumiała, gdyby dodali papugi, węże, jaszczurki, zamiast 4 różnych tekstur dla chomika.

2. Fitness – to powinno być w podstawie: ćwiczenia przed telewizorem czy słuchawki. Nawet moim zdaniem dobry CAS nie rekompensuje braku grywalności.

3. Wieczór na kręgielni – może 3 ładne ubrania, brak rozgrywki, no bo ile razy można chodzić na kręgle.

4. Romantyczny ogród – wszystko piękne i ładne, ale brak jakiejkolwiek grywalności.

5. Wytworne przyjęcie – chociaż go nie mam, to po obejrzeniu first lookow uznaję, że nie ma tam nic wnoszącego rozgrywkę do gry.

I jeszcze nawiasem mówiąc ciekawi mnie hejt na Upiorności. Oczywiście każdy ma swój gust i np. mi się nie podoba Mój pierwszy zwierzak, a może ktoś znajduje w nich coś ciekawego. Ja uważam, że Upiorności (pomimo wycięcia z Pór Roku) dają radę. Mimo, że Hallowen jest raz do roku, ja często organizuje to przyjęcie, uznając je za bal kostiumowy. Są nowe interakcje i fajne obiekty. Oczywiście to tylko moja opinia, którą chciałam się podzielić.

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋