Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Dodatki › Co sądzicie o dodatku The Sims 4 Cztery Pory Roku? › Odpowiedz na: Co sądzicie o dodatku The Sims 4 Cztery Pory Roku?
Powiem wam tak. Zwiastun, zwiastunem. Zawsze na filmikach, artworkach i innych pokazów stwórców wszystko wygląda wspaniale. Po czasie jednak okazuje się, że to co wygląda wspaniale to jest to iluzja i pokaz na potrzeby filmików. Jak nigdy od paru miesięcy nie ruszam Simsów. W The Sims 3 potrafiłam przegrać cały dzień i poł nocy. A teraz? Pomimo tego że mam wszystkie dodatki, wszystkie pakiety o akcesoriach to nawet nie myślę, bo to jest śmiech na sali co w nich się znajduje i co wnoszą do gry. Gra jest po prostu nudna, monotonna i mało zaskakująca. Ile wniosą pory roku? Twórcy ( nie wiem czemu ) nie zdają sobie sprawy z tego, ze my wszystkie dodatki porównujemy do dodatków, które były we wcześniejszych częściach. Oczekujemy zaskoczenia to co było wcześniej + coś nowego. Jakieś WOW. Boje się, że Pory roku zostaną spieprzone jak reszta dodatków. Jak na przykład Zwierzaki, które okazały się kompletną klapą i w porównaniu z The Sims 3, są strasznie nudne. A najgorsze jest to, że i tak kupie ten pieprzony dodatek bo będę się zastanawiać, że może jak go kupię, to moja rozgrywka będzie ciekawsza i bardziej kolorowa.
Pozdrawiam z wyczerpującego komentarza. 🙂