Strona Glówna › Fora › STRONA I FORUM › Błędy, sugestie i prośby › Zaproponuj nową paczkę awatarów › Odpowiedz na: Zaproponuj nową paczkę awatarów
@Pixeel – to by było fajne, tylko sezonowe. Ja osobiście nie chciałabym w środku lata widzieć awatary w czapkach Mikołaja. A na pewno zdarzą się osoby, którym albo nie będzie się chciało avka zmieniać, albo pobędą tu przez chwilę. Byłoby to ok, gdyby dałoby się zrobić tak, że Simowie na avatarach będą się powtarzać i jak wybierasz Sima z paczki sezonowej, to wraz z sezonem będzie się on zmieniał (a raczej jego ubranie), albo wracał do wyglądu „podstawowego” w sytuacji, kiedy jakaś pora roku nie zostanie na czas dołączona. Za to fajne byłoby ograniczenie zdobycia tych sezonowych medali (i trofeów) w określonym czasie. Czekać rok, żeby w końcu kupić sobie hallowenowe trofeum? Ostatnie, które w kolekcji ci brakuje? Jak dla mnie super! 😀
Z tego co widzę po forum (i komentarzach) to chyba syrena (i czarownica) jest wyglądaną postacią nadnaturalną. Tylko z avatarami trzeba by pokombinować, żeby nie przypominały zwykłych Simów, a poza tym „podwodne tła”, „podwodna kolekcja trofeów” i wyzwania, w których można zdobyć „podwodne medale”.
Do tego wszystkiego dodać avatary z robotami – no bo Sługus, Simbot itd.. A taka wersja odróżniałaby się od wampirzej i syreniej, bo byłaby „techniczna” i „zero-jedynkowa” 🙂
Można też by pójść w jakąś grę – kojarzę, że mamy tu trochę fanów z Life Is Strange – w avatarach podobizny głównych bohaterów, tła nawiązujące do tej gry, wśród trofeów podobizna wieloryba… Jeśli jednak korzystanie z grafik (nawet takich tylko nawiązujących stylem, ale nie kradzionych) innych gier byłoby nie w porządku, to może chociaż te gry, które z Simsami współpracują? Chyba dostaliśmy w aktualizacji ciuszek z FF, a do FF był dodany strój lamy. Tacy się może mniej pogniewają niż LiS? Zawsze też zostają inne gry EA, a część męska forum może zechcieć mieć avek z ulubionym sportowcem, albo tło w piłki 🙂
Wiem, że inne gry nie wpisują się w serię TS (choć z tym FF można się kłócić, że jednak tak 😛 ), ale takie nawiązanie do innych naszych, ulubionych gier byłoby super 🙂 A na upartego będę wymyślać nawiązania – np. Fifa nawiązuje, bo w TS3 była bramka, była piłka, można się było poczuć jak Lewandowski, jeśli tylko bujną wyobraźnię mamy 😀