Strona Glówna › Fora › STRONA I FORUM › Błędy, sugestie i prośby › Zaproponuj nową paczkę awatarów › Odpowiedz na: Zaproponuj nową paczkę awatarów
A ja bym poszła jeszcze o krok dalej. Skoro @karol proponuje paczkę awatarów wampirzych to dlaczego by nie spróbować nawiązać do innych rozszerzeń np. Paczka awatarów z Sixam gdzie wiadomo mielibyśmy różne kolory skóry dla Simów, do tego zielone lub niebieskie medale które robią wrażenie jakby świeciły w ciemności i kosmiczne trofea. A w tle statek ufo porywający Bellę.
Można też spróbować czegoś co nawiązywałoby do Psów i Kotów np. jakaś futrzasta paczka awatarów gdzie mamy do wyboru wizerunki futrzaków. Do tego obślinione lub zakłaczone medale, tło w łapki i trofea w kształcie zabawek dla zwierzaków
Fajnie byłoby też powielić coś co pojawiło się za czasów Trójki czyli słodka paczka awatarów. Pamiętamy Słodkie Niespodzianki Katy Perry, prawda? No więc właśnie. Awatary takie hmm… przesłodzone z różową skórą, cukierkowe medale i słodkie trofea a w tle kolorowa posypka do tortów!
No i na koniec coś związanego z nadchodzącym rozszerzeniem czyli pakiet ogrodniczych awatarów lub słodki jak miód pakiet awatarów pszczelarskich. Medale w kształcie kolorowych kwiatów albo plastrów miodu, złote, srebrne i brązowe pszczółki jako trofea lub statuetki rzadkich kwiatów a w tle odpowiednio plasterki miodu i pszczółki oraz soczysta zielona trawa i kwiaty.
Jeśli o to chodzi to można by wymieniać w nieskończoność. Przynajmniej ja mam ogromną ilość pomysłów ?