Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Dodatki › Na jaki dodatek czekacie w TS4? › Odpowiedz na: Na jaki dodatek czekacie w TS4?
Jak dla mnie the Sims 4 na ten moment jest strasznie ubogie jeśli chodzi o kwestie „nadnaturalne”. Wydano tylko pakiet o wampirach i kosmitów – tylko jako urozmaicenie do „witaj w pracy”. Niestety nie wydaje mi się żeby zrobili coś w stylu „Nie z tego świata”, bo (mogę się mylić), ale czwórka jest dość przyziemna. Więc mam nadzieję na coś związanego ze studiami, bo naprawdę uważam że można świetnie rozwinąć motyw bractw i edukacji, zdobywania nowych umiejętności, no i był by to dobry pretekst aby zrobić kilka nowych karier ( bo strasznie mi brakuje czegoś nowego i cieszę się że w czterech porach roku wreszcie coś dodadzą). Po przeczytaniu innych odpowiedzi do tematu myślę, że może nie czekam na coś bezpośrednio z rajską wyspą, ale osobiście chciałabym coś jak „podróże” do trójki. Tylko mamy już „przygodę w dżungli” (powiedzmy że „ucieczkę w plener”) więc chyba wszystkie tematy wakacyjne będą wychodzić jako pakiety.