Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Dodatki › Jaka jest Twoja opinia o dodatku ?Witaj w pracy?? › Odpowiedz na: Jaka jest Twoja opinia o dodatku ?Witaj w pracy??
Prawie każda z karier niestety ma swoje problemy.
Jako policjant/detektyw często miałam te problemy, że chociaż dowody wskazywały 100% na blondynkę w różowej mini i mocnym makijażu, to sprawcą okazywał się gruby, łysy facet w „żonobijce”, poza tym ciągłe zajmowanie komputerów i brak własnego stanowiska (gabinetu) boli, trzeba się bawić w przemeblowanie całości by było miejsce. No i fakt, że z dokańczaniem śledztwa to różnie bywa. Nie dość, że siedzisz cały simowy dzień na rozwiązywaniu śledztwa, jeszcze przedłużasz sobie dzień w pracy to ostatecznie jak przychodzisz na drugi dzień, to od nowa masz inną sprawę- chociaż to chyba był u mnie bug.
Lekarz- Boże Czekoladowy, widzisz i polewą nie zalewasz. Bierzesz pacjenta, badasz go, robisz z nim wszystko co powinieneś i chcesz go odprowadzić do łóżka i dać diagnozę, tak?
Co się dzieje? WSZYSTKIE ŁÓŻKA SĄ ZAJĘTE. I nie możesz dokończyć zajmowania się pacjentem 1. To ok, próbujesz brać pacjenta 2, by Pacjent 1 zajął jego łóżko. A tu się wbija na to miejsce Pacjent 3.
Myślałam, że szlag mnie trafi.
Naukowiec- najlepsza z karier, sprawia najmniej problemów a najwięcej frajdy, chociaż przeważnie też przerabiam całą placówkę.
Ogólnie uważam, że ilość zawodów w dodatku jest śmiesznie mała i jakoś niezbyt odczuwam jego istnienie w swojej grze, nie jest to jednak dodatek przeokropny, mógłby być po prostu lepszy.
Najgorsze jest to, że żaden z dodatków nie wywołał u mnie efektu „WOW!”, więc trudno mi się tu odnieść :/ W każdym razie wolę zawody w simsach niż miliard imprez.