Strona Glówna › Fora › INNE GRY › Starsze gry The Sims › Pory Roku z której części lubicie najbardziej? › Odpowiedz na: Pory Roku z której części lubicie najbardziej?
Według mnie ciekawe były pory roku z dwójeczki. Pogoda tam wydawała mi się zawsze taka nieobliczalna i gwałtowna. Śnieg wydawał się jakiś taki bardziej puszysty, spadające liście aż się prosiły, żeby je pograbić. Świetnym pomysłem była szklarnia i oddziaływanie pogody na rośliny oraz drzewka owocowe. Podobało mi się też to urządzenie do kontrolowania pogody, które też mogło dobrze zadziałać tylko wtedy, gdy mieliśmy określony poziom aspiracji (złoty lub platynowy o ile się nie mylę) Poza tym urocze pingwinki przychodzące do domu w zimie <3 Myślę, że dwójkowy dodatek pogodowy wiele dawał, w przeciwieństwie do trójki. Festiwale okazały się ciekawe, ale tylko za pierwszym razem. Z upływem czasu stało się to takie nudne i oklepane. Plusem były przenikające się odrobinę pory roku, jednak to też jakoś nie robi (przynajmniej dla mnie) ogromnego wrażenia.
Jeśli chodzi o najnowszą generację, to jestem całkiem pozytywnie nastawiona. Kariera florystyczna to hołd ku dwójce, tak samo jak szklarnie. Z tego co widać na zwiastunie poszczególne pory roku będą naprawdę ciekawe. No i możliwość stworzenia własnych świąt bardzo mnie ciekawi. Nawet szczerze powiem nie bardzo wzrusza mnie „płaski śnieg” nad którym wszyscy gorzko ubolewają. Jestem bardzo ciekawa dodatku i na pewno go kupię 😀