Strona Glówna › Fora › STRONA I FORUM › Błędy, sugestie i prośby › Sugestia – Pogaduszki › Odpowiedz na: Sugestia – Pogaduszki
Wiecie co… tak z drugiej strony, zanim powstało forum, to też nie mieliśmy możliwości pogadania ze sobą, czy wysłania prywatnej wiadomości. Skoro tyle czasu wytrzymaliśmy, to chyba wytrzymamy do aktualizacji z prywatnymi wiadomościami? 😉
Głównie mam na myśli to, że taki dział Offtop nie jest sprawą priorytetową, więc szkoda by było, by administracja zajmowała się tym, zamiast szlifować zmiany kolejnej aktualizacji. Ale zgadzam się co do tego, by Pogaduszki miały stałe godziny otwarcia i zamknięcia oraz by było to respektowane. Offtop to po prostu byłaby „skórka nie warta za wyprawkę”, a zmuszanie ludzi do logowania się na innych portalach (bo inaczej nie pogadasz) byłoby nie fair. Mi już się nie podoba, że na FB są rzeczy niedostępne dla osoby, która odwiedza tylko główną stronę (i ciekawi mnie bardzo, czy działa to w drugą stronę), a gdyby do tego doszła jeszcze jedna strona… Nie wiem jak wy, ale ja nie lubię rozdawać swojego maila na lewo i prawo – bez tego mam już wystarczająco dużo spamu.