Strona Glówna › Fora › STRONA I FORUM › Błędy, sugestie i prośby › Sugestia – Pogaduszki › Odpowiedz na: Sugestia – Pogaduszki
Hej! Jak zawsze, czytam wszystkie Wasze sugestie. Tutaj wtrącę tylko dwa słowa komentarza, a gdy będę mieć więcej czasu, to odpiszę każdemu z Was.
Z Pogaduszkami sprawa ma się tak, że nie jesteśmy obecnie w stanie wyłączyć tam naliczania punktów. Z drugiej strony, nie chcemy ograniczać Wam sposobów na ich zbieranie, bo cennik trofeów zaczyna się od 200 monet. Pośrednim rozwiązaniem jest włączanie Pogaduszek tylko w weekendy, ale obecnie na forum nie ma moderatora – tak, całą moderacją, przywracaniem postów, otwieraniem, zamykaniem, awatarami i tak dalej zajmuję się ja. I niestety nie mam czasu doglądać wszystkiego tak często, jakbym tego chciał, stąd czasami obsuwa w otwieraniu Pogaduszek.
Inną sprawą jest to, że w ten weekend strona strasznie wolno działa i co chwile wypluwa jakiś błąd od piątku i szczerze mówiąc, nie wiem co na to poradzić. Otwarcie Pogaduszek sprawiłoby, że strona dodatkowo zwolniłaby jeszcze bardziej. Szukamy przyczyny problemu i jak ją znajdziemy, to Pogaduszki wrócą.