Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Dodatki › Wiejskie Życie od EA › Odpowiedz na: Wiejskie Życie od EA
@aga5myszka Jakoś nie widzę tych ulepszeń nasion w tym ujęciu. To już za bardzo by odchodziło od tego, czym zawsze były. Poza tym, na zimę mogliby dać szklarnie. I wydaje mi się, że będą, bo po co dodawać szklane dachy, jak sami czegoś z tym nie zrobią? Uszlachetnianie nasion widzę jak najbardziej, ale w stronę liczniejszego plonu/szybszego wzrostu/mniejszych wymagań – do wyboru jedno na jedno zielstwo i nie przechodzi na siane z ich plonów rośliny.
CAS mnie mało interesuje, bo to czego mi brak, nigdy nie wprowadzą.
W trubie budowania liczę na masę drewnianych rzeczy, ale nie robionych na jakieś stare i zniszczone. Głównie chodzi mi tu o ściany, podłogi, drzwi i okna oraz schody z balustradami. Masa elementów w pełni drewnianych wygląda jak nadżarta przez robaki czy inne syfy, przez co można zapomnieć o nowoczesnym domu z drewnianymi drzwiami. Trafia mnie przez to od początku gry, gdyż uwielbiam drewno, jako materiał, do wszystkiego związanego z domem, a tu tylko pozostają łzy ;-;