Strona Glówna › Fora › SPOŁECZNOŚĆ › Blogi użytkowników › Kraina Pixeli › Odpowiedz na: Kraina Pixeli
Też bym chciał wiejski dodatek i to porządny 🙂
W dzielnicy typowo wiejskiej, to rozumiem lasy, pola, drewniane płoty, zagrody – to byłby dopiero krajobraz i wtedy rzeczywiście bym zrozumiał wszelkie emejzingi, gdy pokazywaliby ten świat (oczywiście emejzingi też ograniczone 😉 )
Rynek – tutaj byłoby fajnie pojechać i sprzedawać swoje produkty, np. jajka lub mleko prosto od krowy (po przecedzeniu oczywiście).
Dworek to mnie się kojarzy z czymś eleganckim, chociaż są i takie mniej eleganckie. Ale może zamiast dworku jakieś domki dla letników? Albo jeden duży domek i kilka pokoi (wiadomo chyba o co chodzi).
Park dla koni – jeśli konie pojawią się w Czwórce, to na pewno coś takiego będzie, by mogły sobie pobiegać i poćwiczyć.
Ja to wyobrażam sobie ten świat tak jak napisałem z lasami, polami, może nawet jakiś traktor na polu stać jako ozdoba albo krowy jako ozdoba (coś na wzór owiec z Windenburga). Chociaż oczywiście byłoby super, jakby te krowy były „użytkowe” lub traktor.