Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Blogi użytkowników Kraina Pixeli Odpowiedz na: Kraina Pixeli

Cold
Uczestnik

Też bym chciał wiejski dodatek i to porządny 🙂

W dzielnicy typowo wiejskiej, to rozumiem lasy, pola, drewniane płoty, zagrody – to byłby dopiero krajobraz i wtedy rzeczywiście bym zrozumiał wszelkie emejzingi, gdy pokazywaliby ten świat (oczywiście emejzingi też ograniczone 😉 )

Rynek – tutaj byłoby fajnie pojechać i sprzedawać swoje produkty, np. jajka lub mleko prosto od krowy (po przecedzeniu oczywiście).

Dworek to mnie się kojarzy z czymś eleganckim, chociaż są i takie mniej eleganckie. Ale może zamiast dworku jakieś domki dla letników? Albo jeden duży domek i kilka pokoi (wiadomo chyba o co chodzi).

Park dla koni – jeśli konie pojawią się w Czwórce, to na pewno coś takiego będzie, by mogły sobie pobiegać i poćwiczyć.

Ja to wyobrażam sobie ten świat tak jak napisałem z lasami, polami, może nawet jakiś traktor na polu stać jako ozdoba albo krowy jako ozdoba (coś na wzór owiec z Windenburga). Chociaż oczywiście byłoby super, jakby te krowy były „użytkowe” lub traktor.

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋