Strona Glówna › Fora › INNE GRY › Starsze gry The Sims › The Sims 2 Ultimate Collection › Odpowiedz na: The Sims 2 Ultimate Collection
Słuchajcie a ja myślę że troche googla i dobrych rad z tego tematu naprawdę wam pomoże. inaczej opiszę to w punktach żeby było wam prosto ja też dziś pół dnia się bałem „a bo jak mi nie wyjdzie”, a bo ” jak mnie zablokują za kłamstwo a to prawdą”. Tutaj ktoś podaje Youtuberów
Mój komplektny poradnik w pod pkt tyle że ktrótkich:)
1. Znasz język? super nie? okazało się że ja też więc jak ktoś mi tu w tym temacie doradził translator Google sobie dobrze poradził. Dodaj w rozmowie po Angielsku że nie znasz Języka Angielskiego płynnie lub wcale tak jak ja zrobiłem, przy użyciu tłumacza. Ale że bardzo szanuję ich pracę (co czasami mija się z prawda:D) i korzystam z tłumacza.
2. Jesteś ogromnym Fanem/Fanką The Sims. babka lub facet dadzą ci bonus i poprosza jeżeli pomogli wcisnąć Exit Chat czy coś koło tego.
3. Potem się lituje (chociaż słowo nie spodziewałem sie miałem wychodzić faktycznie) pytała mnie po ang czy mam płytę (DISC) ja że YES.
4 Podała link wyżej to się jak się okazało wchodzi w EA HELP warto zmienić na chwile na nasz język żeby juz nie dostawać świra „translator, DOTSIM dla pewności, EAHELP w obcym języku). P.s nie przeraź się jak str którą otworzysz od konsultanta to będzie kraj Indie zmień sobie na Stany zjednoczone jak wcześniej radzili dobrzy kumple tutaj.
5. Kończy się jej/jemu w moim przypadku jej zmiana masz nr sprawy zreszta cię odsyłają zrób zdjęcie i napisz po angielsku „płytę mam ale niestety tyle godzin i lat grania że niestety jest już zepsuta” po dodaniu do sprawy zdjęcia „ikonka spinacza” odnów sprawę taki czerwony przycisk.
6. Zmiennikowi podaj ew nr sprawy dostajesz go od poprzedniczki i widać na EA Help EN. Zerknie i przyznał kod nie wiem czy się uda ale szczerze polecam.
P.S nie próbuj sie denerwować złość czy obelgi ich obrażą do takich rzeczy jak konsultanci wszystko tylko nie złość.
Pozdrawiam
PS2. zrób zdjęcie realne z dłońmi dzis doceniła że widać moje wyskubane paznokcie i mokre od wody (dużo działam w kuchni). 😀
PS3. Youtuberka Merta jest rzeczywistą pomocą właściwie jedyną konkretną oprócz DOTSIM
Powodzenia:)