Strona Glówna › Fora › SPOŁECZNOŚĆ › Blogi użytkowników › Najsuper Blog Fiolka › Odpowiedz na: Najsuper Blog Fiolka
A więc pora na pierwszy wpis tutaj. Oczywiście ja jestem Fiolek, więc zaczniemy od mojego narzekania 🙂 Ofiarą dziś jest… Media Expert i ich promocja za świadectwo! Postanowiłem, że kupię sobie zestaw 6, ponieważ z 85zł zostanie tylko 30. No to biorę z tej półeczki, daję do kasy – produktu nie ma na magazynie, a poza tym promocja zaczyna się od bagatela 200zł… No to okej, wezmę do tego Pory Roku, najwyżej nie kupię na Originie. Nie uwierzycie – nie ma ich w całej Polsce (a przynajmniej tak mi kasjerka powiedziała), więc nie można ich zamówić. Postanowiłem trochę zacebulować i wziąć karty do Origina za 200zł, aby zrobić sobie zestaw i kupić. Niedoczekanie moje – „Promocja nie obejmuje kart pre-paid„. I jeszcze dodała ta Pani chamsko „Było czytać regulamin na stronie!” (tja, a sama czytała 15 minut, czy może mi sprzedać te karty). I nie uwierzycie – to jest już trzeci rok z rzędu, gdzie mam problem z tą promocją! Na prawdę. Nie pamiętam co chciałem kupić 2 lata temu (ale i tak nie kupiłem, bo nie mogłem), ale pamiętam doskonale, jak w poprzednim roku poszedłem do Media Expert i chciałem wziąć Watch Dogsy 2 w wersji Deluxe czy jakiejś tam. Patrzałem na stronie – była dostępna w sklepie. Gdy przyszedłem to nie było jej w ogóle (na stronie wciąż było pokazane, że jest). Na kolejny dzień promocja nie obowiązywała, ale pomimo tego kupiłem. Podsumowując – Media Expert straciło właśnie swojego klienta. Wątpię, abym tam cokolwiek jeszcze kupił. Mam Neonet, mam RTVEuroAGD, tam mogę kupować, ale nie tutaj. A wy jaką macie o tej sieci opinię?