Strona Glówna Fora STRONA I FORUM Konkursy Po konkursie wielkanocnym Odpowiedz na: Po konkursie wielkanocnym

Hiruko
Uczestnik

Cóż, w takim razie jest to bardzo ciekawe, bo jak ostatnio pytałam o to jednego z pierwszych, którzy wygrali nagrody, to do niego nic nie przyszło. U mnie też cisza głucha, a sprawdzałam nawet kilka razy, czy wysłałam wszystkie potrzebne dane poprawnie. Nawet nie dostałam żdnej informacji zwrotnej, mam więc jedynie nadzieję, że nie będzie to podciągnięte pod „[…]Brak odpowiedzi w ww. terminie będzie traktowany, jako rezygnacja z nagrody.”, gdyż dane do wysyłki wysłałam dzień po ogłoszeniu wyników i w dniu otrzymania maila o wygranej. Pisałam z tym na kontakt i odpowiedzi nie dostałam żadnej, nawet jakiegoś „To nie od nas zależy…”. Wysyłka miała być 10 kwietnia, więc nagrody powinny ju dawno temu być u nas, a z tego co sama widziałam wcześniej i teraz, to sporo osób nadal na nie czeka :/ Szczerze mówiąc, cała ta sytuacja wygląda po prostu niepoważnie i, niw eiem jak innych, ale mnie irytuje, baardzo :/

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋