Strona Glówna Fora THE SIMS 4 Porozmawiajmy o grze Dlaczego gracie w The Sims 4 Odpowiedz na: Dlaczego gracie w The Sims 4

Cold
Uczestnik

@vince1994

Myślę, że ludzie grają w Czwórkę, ponieważ im się po prostu podoba. Dla niektórych jest to gra grywalna pod względem rozgrywki, dobrze się przy niej bawią i czerpią z niej przyjemność. Youtuberzy nagrywają gameplay z TS4, ponieważ jest to najnowsza odsłona i jest ciągle rozwijana (w sensie wciąż coś do niej wychodzi – aktualizacja/pakiet/akcesoria/dodatek). Poza tym grają w TS4 z tego samego powodu co inni (tak jak wcześniej pisałem). Można też stwierdzić, że grają, by zrobić promocję sobie i grze, no i też, aby na przyszłość również dostali grę za darmo.

Nic do Ciebie nie mam vince, ale rzeczywiście interpunkcję masz kiepską. Nie żebym sam pisał jakoś super świetnie, ale staram się zwracać uwagę na przecinki itp. Jakby Ci zależało „ładnie” pisać, to byś tak pisał, bo naprawdę źle się to wszystko czyta. Wyobraź sobie, że musiałbyś czytać jakiś raport bez przecinków. Czytałbyś ciągiem, nawet oddechu byś nie złapał, mam nadzieję, że wiesz o co chodzi 😉

Poza tym nie wiem, czemu takie pytania zadajesz. To jest jedno z tych, które są oczywiste. Nie zjesz naleśnika jeśli za nim nie przepadasz prawda? Pomijając wszelkie problemy z głodem itp. bo z głodu, to wiadomo, że byś zjadł 😉

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋