Strona Glówna Fora THE SIMS 4 Porozmawiajmy o grze Dlaczego gracie w The Sims 4 Odpowiedz na: Dlaczego gracie w The Sims 4

Anonimowy
Nieaktywne

Ja gram w 4 bo to prawda jest najnowsza częścią serii gry, a wiemy ze przeważnie większość ludzi gra w te nowości. Nie lubie grac w poprzedniczki bo ubrania i meble są za stare ( Nie będę grac na modach!). Jeżeli chodzi o 4 to moi simowie wyglądają jak ludzie, mogę ich dostosowywać tak że wyglądają jak ci realni, a nigdy nie udawało mi się to w poprzedniczkach. Grafika nadaje się na super zdjęcia i jak widzę np. budowle z 3 to mam takie: „Boże jakie to brzydkie” – Za niskie, jakies ponure i nie dla mnie. Za to Sims 4 Graficznie bomba. Rozgrywka, no można powiedzieć że to najsłabsza strona tej gry ale nie jest źle (Ale tez nie najlepiej :D) Ale mam co robić w grze i myślę ze większość osob lubi wyzwania, maksowanie gry itp. Ja podejmuję się tego wyzwania(Wymaksowanie Wszystkiego na 10 itp.)  od marca i jestem już blisko zrobienia wszystkiego z podstawki, a gdzie dopiero te dodatki…

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋