Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Blogi użytkowników Paulina pogrywa z życiem Odpowiedz na: Paulina pogrywa z życiem

SimPaulina
Uczestnik

No dobrze, zaczynam! Na dobry początek rodzina Lothario-Kaliente 🙂 Nie grałam nimi od samego początku gry, dopiero po czasie włączyłam ich do swojej historii. Teraz są dla mnie jedną z ważniejszych rodzin i filarem rozgrywki. Minęło już kilkadziesiąt simowych lat… Don romansował ze wszystkimi paniami Kaliente po kolei. Pomimo oporów przed zobowiązaniami ostatecznie postanowił związać się z Diną. Zaraz po ślubie okazało się, że świeżo upieczona pani Lothario jest w ciąży. Moje zaskoczenie było ogromne, bo… urodziły się trojaczki!

Początki były naprawdę trudne. Dobrze, że z młodym małżeństwem mieszkała jeszcze babcia Katrina i jakoś przeżyliśmy. Filip i Julka (lubię polskie imiona nawet przy zagranicznych nazwiskach) ciągle płakali, tylko Michał był oazą spokoju. Dzieci rosły, lata mijały, a w małżenśtwie Dona i Diny wiało nudą. Nikogo nie zdziwi więc fakt, że Don postanowił poszukać rozrywki i znalazł ją w ramionach… Kasandry Ćwir! Owocem romansu jest Antoni, o którego istnieniu Dina nie ma pojęcia. Chłopiec mieszka z Kasandrą i 3 kotami w San Myshuno. Ale o Ćwirach w następnym poście.

Don osiągnął szczyt kariery kulinarnej, Dina jest na 9 poziomie miksologa, Katrina osiągnęła szczyt kariery muzyka. Dzieci rosły i stały się nastolatkami. Filip odziedziczył po ojcu skłonność do romansów. Aktualnie spotyka się z Zuzią, ale to tylko kwestia czasu, kiedy namieszam w ich życiu. Julka jest artystką i pragnie zostać wybitnym muzykiem. Gra na skrzypcach i śpiewa. Myślę, że w przyszłości będzie dużo występować na ulicach San Myshuno, a także zajmie się malowaniem i pisaniem. Spotyka się z Piotrkiem Panchakes. Chyba nie będę jej nigdzie zatrudniać gdy dorośnie, będzie „wolnym strzelcem”. Michał jest przeciwieństwem brata i jest bardzo rodzinny. Chce stworzyć szczęśliwą rodzinę. Spotyka się z Karoliną Janiak. Ale czy Karolina nie pasowałaby bardziej do Filipa? W końcu też pragnie romansować…. Zobaczymy niebawem.

Don długo nie wytrzymał i poszukał kolejnej kochanki, którą okazała się młodziutka krytyk sztuki Iga Nowak. Zostawił jej piękną pamiątkę – Marcelinkę. Nie mogę się doczekać, co wyrośnie z połączenia ich genów. Aktualnie chcę, żeby Don miał jeszcze jedno dziecko. Zastanawiam się z kim. Mam dwie kandydatki – Edytę i Maję… Chcę też znależć Dinie kochanka, w końcu coś jej się należy od życia.

Katrina jest sędziwą staruszką. Nadal pracuje. Najbardziej dumna jest ze swojej wnuczki, która poszła w jej ślady. Pewnie zastanawiacie się co u Niny? O tym wkrótce. Załączę również kilka zdjęć z rozgrywki.

Pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce!

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋