Strona Glówna › Fora › STRONA I FORUM › Błędy, sugestie i prośby › Wielkie porządki – DOTsim › Odpowiedz na: Wielkie porządki – DOTsim
To dorzucę parę groszy od siebie 😛 :
1. Podobnie jak pisali inni, nadal nie dostałam nagrody ani odznaki za konkurs wielkanocny oraz monet i odznaki za konkurs urodzinowy (zabawa na forum).
2. Terminowość! Bardzo nieprofesjonalnie wygląda, kiedy podajecie jakieś terminy (np. ogłoszenie zwycięzców), a później ich nie dotrzymujecie. Podobnie sytuacja wygląda, kiedy na forum obiecujecie zareagować na jakiś problem po wysłaniu maila do redakcji, a nawet na maila nie ma odpowiedzi :/
3. Możliwość edytowania mojej kolekcji gier na profilu. Ten pusty panel na profilu wygląda smutno :(.
Mam nadzieję, że ten temat rzeczywiście coś zmieni, a nie skończy się to tak jak wcześniej, np. po założeniu tego tematu: https://sims.arhn.eu/forum/topic/po-konkursie-wielkanocnym/, w którym problem z nagrodami został zauważony, a rozwiązania jak nie było, tak nie ma. Może jest to trochę gorzka i uszczypliwa uwaga, ale cóż, może tym razem zostanę mile zaskoczona. Cieszę się, że w ogóle problem problemów został podjęty 😉 Pozdrawiam 🙂