Strona Glówna › Fora › STRONA I FORUM › Błędy, sugestie i prośby › Wielkie porządki – DOTsim › Odpowiedz na: Wielkie porządki – DOTsim
20 września 2018 o 03:13
Uczestnik
- To co ja zauważyłam to nagłe przystopowanie, jakby wpadł jakiś leń. Forum trzyma się dzięki aktywności ludzi zarejestrowanych, lecz brakuje mi czegoś. Jakiś większych wydarzeń czy nowinek, które zapraszały by do czytania, sprawdzania czy głośnej rozmowy na wyznaczony temat. Po prostu jakieś wow!
- Co do wystroju strony nie mam się specjalnie czego czepiać jednak mam nadzieję, że będziecie ożywiać co jakiś czas header. By zachęć innych.
- Brakuje mi również czegoś w stylu shotbox/czatu. Malutkiego gdzieś w rogu, łatwiej byłoby wtedy z wami się skontaktować jak i również stworzyłoby się zacieśnianie więzi między forumowiczami. Wiadomo wygłupy, pytania.
- Oczywiście dzięki forum dowiaduje się wiele na temat TS, choć działa wszystko wolno jest fajnie i warto dalej się rozwijać.
- Jak większość tu piszących zauważyłam problem dotyczący przyznawania odznak jak i monet. Sama czekam na takowe (Urodziny DOtSim oraz Zdjęcie Tygodnia)
- Cieszę się, że staracie wszystko zebrać i się zorganizować. Społeczność to z pewnością duże wyzwanie.
- Brakuje mi ogólne lepszego uporządkowania. Forum działa, ale jest w nim taki bajzel, że ciężko cokolwiek znaleźć. To moje odczucie. Dosłownie nasrane tematami, większość jest porzucona. Może jakieś odkurzanie? Tematy małej wagi powinny być usuwane jeśli ktoś przestaje prowadzić, bo się nagle znudziło. Może określony czas?
- Więcej zabawy! Nie zapominajmy tu czas się zatrzymuje. Warto czasem tylko rozruszania ludzi tworząc może formy zabaw. Bez tego zbierania monet. Coś humorystycznego dla rozwijania tematu o TS.
- Mile widziane inne formy wyzwań jak i konkursów. Może coś o wiedzy na temat TS?
Tyle ode mnie. Jak na tak późno godzinę ^^ Mam nadzieję, że przesadnie nie na marudziłam ;P