Strona Glówna › Fora › STRONA I FORUM › Błędy, sugestie i prośby › Wielkie porządki – DOTsim › Odpowiedz na: Wielkie porządki – DOTsim
Skoro jest możliwość wypowiedzi, to czemu by z tego nie skorzystać 😀
Problemy:
– zakładka ,,gry” nie działa poprawnie od samego początku. Dodawanie pozycji do posiadanych udaje się raz na jakiś czas, np. wciąż nie mogę dodać CPR (niby jest komunikat, że dodano, ale nie wyświetla się na profilu). Istnieje też problem z wyświetlaniem avatarów w zakładce.
– brak możliwości dalszego rozwoju rangi. Wydaje mi się, że formuowicz to najwyższa ranga, co jest smutne.
– słaba organizacja wyzwań, zadań i konkursów. Zdjęcia tygodnia od jakichś dwóch miesięcy nie mają zwycięzcy. Z tego co słyszałem, nagrody za konkurs wielkanocny również nie zostały przyznane. Lepszym wyjściem byłoby nieobiecanie niemożliwego. Podanie daty i niewywiązanie się jest gorsze niż samo oczekiwanie.
– brak aktualizacji strony. Na początku istnienia jeszcze jakoś to szło, ale od jakiegoś czasu jest totalna padaczka. Mam nadzieję, że wielkie porządki coś zmienią.
– mała ilość osób w zespole moderacji. Przydałoby się więcej osób, które opanowałyby coraz większy bałagan na forum. Jakby co, chętnie pomogę.
Pomysły:
– fajnie byłoby znaleźć coś w stylu karty powiadomień. Ludzi jest coraz więcej, co za tym idzie przybywa tematów. Czasem ciężko jest znaleźć temat, w którym podjęto się wypowiedzi.
– wiadomości prywatne. Gdzieś przeczytałem, że miały być wprowadzone, lub był to pomysł jednego z użytkowników. Do wiadomości prywatnych dodałbym możliwość zakładania grup, wystarczy po kilka osób.
– popieram pomysł simstagrama. Taka zakładka na każdym profilu pozwoliłaby zadbać o większy porządek na forum. Dodatkowo, wprowadzając wiadomości prywatne, a w tym zapewne możliwość dodania do znajomych; znajomi dostawaliby powiadomienie o wstawionej fotografii oraz możliwość dawania babeczek (bez zapewniania monet, ponieważ wystarczająco jest sposobów na ich zdobycie) i napisania komentarza.
– comiesięczne quizy ze znajomości postów na DOTsim? Można to urozmaicić odznaką dla najlepszych.
– regulaminy i odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania powinny być bardziej widoczne, najlepiej na górze strony, bez możliwości dodawania odpowiedzi.
To chyba wszystko co wpadło mi do głowy. Forum jest dobre, tylko potrzebuje rozwoju. Trzymam kciuki! 🙂