Strona Glówna Fora THE SIMS 4 Dodatki Przed premierą The Sims 4 Zostań Gwiazdą. Co sądzisz o tym dodatku? Odpowiedz na: Przed premierą The Sims 4 Zostań Gwiazdą. Co sądzisz o tym dodatku?

Pixeel
Uczestnik

Dodatki przyzwyczaiły nas do tego, że mamy możliwość wyboru – Wymarzone Podróże i Podróże dodały po 3 światy wakacyjne, Nie z Tego Świata wiele postaci nadnaturalnych, Kariera i Witaj w Pracy po 3 lub więcej karier, a Zwierzaki i Psy i Koty po 2 lub więcej ras zwierząt. Pakiety rozgrywki za to skupiały się na jednej tematyce jak jeden świat, jedna parcela specjalna lub rasa. Dlatego dodatek z tylko karierą aktora wydaje się być na pierwszy rzut oka bardzo ubogi, ale:

• Kariera aktora jest po prostu nową karierą, a sławnym można zostać w każdej innej pracy, więc nie musimy zawsze podejmować się tego aktorstwa, jeśli chcemy korzystać z mechanik nowego dodatku (w przeciwieństwie do trójki, gdzie żeby być sławnym zawsze trzeba było albo śpiewać, albo robić sztuczki)
  • Nie wiem jak z meblami, ale ciuchów dojdzie mnóstwo do różnych gatunków filmowych (romans, western, sci-fi itp)
  • Kariera aktora jest mocno rozbudowana, będziemy mogli chodzić do makijażystów i projektantów ubrań, brać udział w małych reklamach, serialach lub wielkich filmach itp.,  gdyby mieli stworzyć teraz karierę piosenkarza musieliby dodać kolejną wielką mechanikę występowania na scenie i kolejne mnóstwo ozdób scenicznych i ubrań dla piosenkarzy. To zdecydowanie zbyt wiele jak na dodatek do simsów xD nawet do trójki, bo tam, w Zostań Gwiazdą wszystkie kariery skupiały się na tym samym – występach na scenie.
  • System gwiazd ma być o wiele bardziej rozbudowany. Każdy sim ma mieć wizerunek składający się z poziomu sławy oraz reputacji, a także posiadać różne wady sławy.

Także ja jestem bardzo ciekawy jak twórcom wyjdzie ten dodatek bo jest to coś nowego. O ile tematyka już w poprzednich częściach była, o tyle tak rozbudowaną karierę aktora mamy po raz pierwszy.

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋