Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Blogi użytkowników Porozmawiajmy (Offtop) Odpowiedz na: Porozmawiajmy (Offtop)

Simlicorne
Uczestnik

@Chryzantem, też nie wydaje mi się, żeby to forum obsługiwało wiadomości prywatne, jak chcesz do mnie napisać, polecam przez Instagrama lub Pinteresta, na obu nazwa moich profili to Simlicorne 😉

i offtop w offtopie: można wiedzieć, czemu temat „Po konkursie wielkanocnym” został zamknięty? Bo sprawa nagród bynajmniej zamknięta nie jest. Nie wiem, jak u innych, ale żadnej wiadomości na kilka wysłanych w tej sprawie do redakcji maili nie dostałam, nie wspominając już o nagrodzie ani jakiejkolwiek informacji na temat statusu przesyłki, jeśli faktycznie jest już w drodze :/ Temat założyłam, bo nie lubię być olewana, za to lubię doprowadzać sprawy do końca, a to była już ostatnia metoda (jak przyszła mi do głowy) na uzyskanie jakichkolwiek informacji w tej sprawie. A że, jak już wspominałam, maile nie przynosiły żadnego skutku, poruszyłam kwestię spóźnionych nagród na forum (publicznym).

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋