Strona Glówna › Fora › SPOŁECZNOŚĆ › Wyzwania i zadania › Tematyczny tydzień #2 – Upiorne przyjęcie › Odpowiedz na: Tematyczny tydzień #2 – Upiorne przyjęcie
Szkoda Karol, że wykluczacie stronę macierzystą z takiej komunikacji – była sytuacja, że coś zostało ogłoszone tylko i wyłącznie na tej stronie, a na FB i Insta już nie (w sumie już trzeci raz o to pytam)? W końcu marketingowcy polecają dywersyfikować informacje na różne kanały, więc to, co jest na FB, nie powinno się powtarzać na Insta itd., bo jak tak jest, to po co obserwować wszystko?
Już raz się dowiedziałam, że nie jestem aktywnym członkiem tego forum (bo nie mam bloga), zaraz się dowiem, że nawet fanem nie jestem, bo nie obserwuję was na FB i Instagramie. I nie uważam, by namawianie na założenie tego, czy owego było w porządku, bo jaki masz ku temu argument? Argument kija – zostaniesz wykluczona z tego, czy owego, bo nie nabijasz nam wyświetleń i like’ów. A ja jestem człowiekiem, a nie maszynką nabijającą punkty, która założy FB (i może jeszcze insta?) specjalnie dla DotSim, bo ma czas z gumy.
I żeby nie było – nie mam żalu o np. jakieś konkursy dla facebookowiczów, o których tylko oni wiedzą. Mam żal o powiadomienia, które tam się pojawiają z wyprzedzeniem, a które tutaj pojawiają się późno, albo wcale.
Ale dość o tym, bo to w końcu twoja strona i twoja sprawa jak fanów traktujesz – pytanie mam, kiedy można się spodziewać kolejnego „tygodnia”?