Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Porozmawiajmy o grze › Jak najczęściej gracie w TS4? › Odpowiedz na: Jak najczęściej gracie w TS4?
Przede wszystkim buduję, ale też czasem gram. Po zakupie każdego dodatku (pakietu, akcesoriów) robię rozgrywkę, sprawdzając jak działają nowe interakcje w grze i czy można je połączyć z już istniejącymi. Dzięki temu mogę później zbudować coś ciekawego, na przykład na jednej parceli publicznej można połączyć restaurację z kawiarnią, sklep z kawiarnią, klub z interakcjami ślubu, kawiarnią, itd… Niedawno wybudowałam Yacht Klub, w którym można zjeść(restauracja), napić się czegoś (drink-bar), obejrzeć filmy (sala kinowa), zrelaksować się w spa (miejsca do medytacji, stoły do masażu). Można też założyć swój klub i jako miejsce spotkań oznaczyć ten Yacht Klub. Parcela nie zawiera CC (do pobrania na mojej stronie TSR: https://www.thesimsresource.com/artists/Danuta720)
Lubię także budować domy (mieszkalne) typu: statek kosmiczny, okręt piracki, miasteczko westernowe, czy tropikalny kurort wypoczynkowy położony na wodzie, lub loft w środku miasta (wybudowałam je wszystkie – do pobrania na mojej stronie TSR).
Najnowszym nabytkiem oczywiście jest StrangerVille – miasteczko jest urocze nie tylko na potrzeby rozwiązania zagadki, ale też dla stworzenia własnych historyjek. Już mam plany na rozgrywki oraz moja własną zabudowę.