Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Porozmawiajmy o grze › Nienawiść do modów Alpha › Odpowiedz na: Nienawiść do modów Alpha
Ostatnio się u mnie trochę zmieniło z modami, więc się tu wypowiem, o :D.
Z racji tego, że mam laptopa, na samym początku korzystałam raczej z modów maxis match (mody alpha wyglądały brzydko w grze przez włączony tryb laptopa, po wyłączeniu którego w grze pojawiała się taka mgła. Myślałam, że coś mam nie tak, ale poczytałam i wiele osób skarżyło się na tę mgłę po wyłączeniu trybu laptopa). A potem, po którejś aktualizacji gry ta mgła już się nie pojawiała po wyłączeniu trybu laptopa (przepraszam za tyle powtórzeń). No to zaczęłam grać z modami alpha i grałam tak dosyć długo, prawie rok. Ostatnio jednak stwierdziłam, że mody alpha już mi się tak nie podobają i wróciłam do maxis match.
A co do simów tworzonych przez innych w stylu alpha. Również zauważyłam to, że większość takich simek jest zbyt wyzywająca, a ubrania odsłaniają za dużo. Jasne, fajnie, jak simka czasami ubierze większy dekolt, ale nie musi mieć go w każdym stroju. Ja raczej preferowałam taki styl:

To ostatnie zdjęcie to jedno z moich ulubionych, jakie kiedykolwiek zrobiłam w TS4 :). Tymi simkami grałam dosyć długo, ale jako że na razie zrezygnowałam z modów alpha i szybko do nich nie wrócę, to usunęłam zapis.